Vše, co Vás zajímá...

cialis tadalafil 20mg price

Datum: 28.06.2020 | Vložil: ThomasOdogy

tadalafil 20mg review <a href="https://tadalafilsexx.com">cialis</a> liquid tadalafil for sale

tadalafil over the counter usa

Datum: 26.06.2020 | Vložil: ThomasOdogy

what does tadalafil do <a href="https://tadalafilsexx.combo">https://www.tadalafilsexx.com/</a> what are tadalafil tablets

карта коронавируса онлайн сегодня +в россии

Datum: 23.06.2020 | Vložil: ClaudeTek

Последние новости, интерактивная карта онлайн, подробная статистика по странам в таблице.
https://covid-monitor.com


<a href="https://covid-monitor.com">коронавирус официальный сайт</a>

умершие +от коронавируса +в мире

Datum: 19.06.2020 | Vložil: ClaudeTek

Последние новости, интерактивная карта онлайн, подробная статистика по странам в таблице.
https://covid-monitor.com


<a href="https://covid-monitor.com">сколько умерших +от коронавируса +в мире</a>

Создаю копии сайтов от 500 рублей за лендинг

Datum: 23.10.2019 | Vložil: NeooDom

Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
- Tilda (Тильда)
- Wix (Викс)
- Joomla (Джумла)
- Wordpress (Вордпресс)
- Bitrix (Битрикс)
и т.д.
телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
напишите нам
8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

beznaděj a naděje

Datum: 11.09.2018 | Vložil: M.

Zdravím všechny,
je mi 51, mám 18 let praxe v geometřině - kancelářské zpracování dat. Posledních 6 let jsem pečovala o nemocnou matku. Letos po jejím úmrtí se vracím na prac. trh. V oboru v místě bydiště nic není, stěhování za prací se dost bojím. Fyzicky jsem už fakt dost znavená, zdraví je podlomené, zkusila jsem prodávat ale nezvládám to. Rekvalifikuji se na pedikérku, nicméně to mi asi moc nepomůže. Zkusila bych se tím živit, ale ... nemám do začátku klientelu, dělá se to formou živn. listu, tzn. od začátku platit měsíčně min. 6000,- Kč - zdr. a soc. pojištění a povinného garanta nad mou činností. Hlava mi to nebere, co je tohle za zákony, prakticky je to neschůdné. Jak mám za těchto podmínek přežít první roky podnikání, když si zpočátku ani zdaleka nevydělám těch 6000,- na poplatky, nemluvě o dalších výdajích na živobytí ? Došla jsem k jedinému závěru, a to : rezignace je v podstatě pomalé vzdávání života, což nechci. Takže heslo zní :" nerezignovat ", ale to je asi tak vše. Je to děsně ubíjející a vyčerpávající každý den sama sebe přesvědčit k jakémusi optimismu , nenechat sama sebe sklouzávat dolů, fyzických i psychických sil fakt po 50 rapidně ubylo. Teoreticky naděje na slušnou práci samozřejmě je, ale velmi velmi malá a těch špatných zkušeností naopak hodně. Možná tohle všechno zní pesimisticky a ublíženě, přesto to tak cítím, prostě jen konstatuji situaci. Něco zásadního není v pořádku, a to nejen v naší zemi. Přeju nám všem zde slušnou práci, tedy poctivě zaplacenou, ne otročinu za minim. mzdu, kde necháváte zdraví .Věřím tomu, že základní slušné lidské chování , a nejen v prac. kolektivu, je podle mě prvotním zákonem, od kterého se odvíjí absolutně vše ostatní. M.





















Záznamy: 199 - 204 ze 227
<< 32 | 33 | 34 | 35 | 36 >>

Přidat nový příspěvek