Vše, co Vás zajímá...

Re: Re: MÁ SKUŠENOST

Datum: 14.10.2016 | Vložil: Zdeněk

605416813 - Ozvěte se , něco pro Vás mám

Re: MÁ SKUŠENOST

Datum: 14.10.2016 | Vložil: zdeněk

zavolejte něco pro Vás mám 605416813

přidejte své zkušenosti

Datum: 19.02.2012 | Vložil: Honza

Jaké jsou Vaše zkušenosti s hledáním práce? Co se Vám nejvíce osvědčilo? Může v něčem pomoci Úřad práce? Víte o nějaké skutečně dobré personální agentuře? ...

Re: přidejte své zkušenosti

Datum: 19.03.2012 | Vložil: Jana Litošová

Ve svém okolí mám poslední dobou víc a víc známých bez práce nebo i těch, kterým propuštění hrozí nebo těch, kteří se o svou práci bojí. Sama jsem už 9.měsíc bez práce (53) a oslovila jsem v okolí všechny dostupné firmy. Odpovídám na inzeráty a rozesílám CV.Snažím se chodit do firem i osobně, ale když Vás nezadrží v recepci, tak opět pouze odevzdáte životopis s tím, že se ozvou a marně čekáte. Když ne denně, tak obden kontroluji pracovní servry. ÚP je pouze o evidenci a pracovní agentury - u 3 zaevidovaná 2 měsíce - bez nabídky. Takže zkušenost velmi NEGATIVNÍ. Stále přemýšlým, kde dělám chybu. Proto vítám nové informace a zkušenosti od jiných podobně ztrádajících.
Jsem z Ústí nad Labem.

Re: Re: přidejte své zkušenosti

Datum: 19.03.2012 | Vložil: Jan

Dobrý večer paní Jano,
rozhodně se nevzdávejte, rozhoďte sítě mezi své přátele a známé ( nikdy nevíte, kde se komu může zmínit, nebo se něco dozvědět ), zaregistrujte se na seriózní servery (agentury) - nejen kontrolovat jejich nabídky, ale umístit tam svůj CV ( personalisté zde občas surfují; hodně vyhledávaný je třeba jobs.cz).
Určitě taky máte nějaké koníčky, každý člověk v něčem vyniká, něco ho baví - proč to tedy nezkusit jako drobné podnikání?

Re: Re: přidejte své zkušenosti

Datum: 25.06.2012 | Vložil: Eva

dobrý den,
přišla jsem na tuto stránku, a tak alespoň mohu také přispět svou zkušeností, je mi 49 a bohužel také bez práce, přesto, že mám certifikáty z mezinárodních institutů na nj a aj, zkušenosti v zahraničním obchodě, tak o mou práci, nebojím se to napsat, nestojí, napsala a odpověděla jsem již tolika firmám, zúčastnila jsem se již tolika výběrových řízení, kde někde byli slušní a odepsali alespoň, že jsem nebyla přijata, někde i po slibech nic. Dokonce jsem dostávala odpovědi typu z personálních odd., neberte si to tak k srdci a běžte ven na procházku s vnoučky nebo se psem, nebo což považuji vyloženě za drzost, mi ředitel firmy řekl, že mám kuráž, když si dovolím přijít na pohovor a překládat technické výkresy v nj a aj..žádné vnoučky nemám, mám 11-ti letého syna, ale zřejmě, když má někdo své jisté, tak dokáže napsat cokoliv, momentálně jsem na bodu mrazu, nevím již kudy dál, všechny úspory padly na placení nutných poplatků, a to bydlím v paneláku nedalo romské komunity v Ústeckém kraji......víc asi není nutné psát...

Záznamy: 217 - 222 ze 227
<< 34 | 35 | 36 | 37 | 38 >>

Přidat nový příspěvek